woensdag 30 januari 2013

Bestellingen gemaakt

Weer heel wat bestellingen gemaakt en het is zo leuk dat het allemaal verschillende dingen zijn. Ik vind het namelijk heerlijk als ik zowel iets heb liggen waarbij ik achter de naaimachine kan zitten... maar heb eigenlijk altijd tegelijk ook een haakwerkje liggen. Nou dat is gelukt hoor!

Yannick werd geboren rond de kerstdagen en als je dan een slinger krijgt van een lieve tante dan is het wel zo leuk als hij een beetje in kerstsferen is. Zowel de kleurtjes als de figuurtjes (sterren, eland en kerstboom) passen er helemaal bij.
Dat is zo leuk als je het zelf maakt, alle figuurtjes zijn mogelijk. De vilten vlaggenlijnen worden helemaal handgemaakt en de kosten zijn € 3.50 per vlaggetje.
Ook werd er een klein jongetje geboren: Boy. Stoer toch? Zo'n stoffen vlaggenlijn is altijd leuk als cadeautje maar juist ook om iedereen in de buurt te laten weten dat jouw prinsje of prinsesje geboren is. Een slinger van 11 of 12 vlaggetjes is €17.95
Oma heeft speciaal voor een kleinkindje (wat nog onderweg is) een dekentje besteld bij Vlinder.biz. Maar toen de mamma hem zag, was het dekentje zo weg...  
...en bestelde ze er nog eentje. Nu alleen in rood en wit.











En omdat het zusje ook een poppenwagen heeft, moest er voor de pop ook een dekentje komen.










Word jij ook zo vrolijk van al die gezellige kleurtjes?

Vlindergroetjes,
Ilse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten