zondag 13 januari 2013

Kai is geboren! De cadeautjes

Tja en als je dan een nieuw neefje krijgt, horen daar ook cadeautjes bij! Ik heb gekozen voor 9 cadeautjes, 1 voor elke maand die Kai in mamma's buik zat.

Dit is cadeau 1: een babyshoot bij vankaartjestotkiekjes. Superleuk bedrijf en ze maken zulke gave foto's! Echt de moeite waard en een blijvend cadeau.




Cadeautje 2: een badcape in de kleurtjes van het kamertje. In groen wafeldoek/badstof met katoen en een schattig randje in grijs met witte ruitjes.
Cadeautje 3: een kerstsok,  misschien stopt de kerstman er dit jaar nog wel een cadeautje in ;-) Hij staat nu nog niet in de webshop want de kerstperiode is weer voorbij. Maar wie weet duikt hij volgend jaar weer op in de webshop!
Cadeautje 4: een knuffeldoekje van fleece en katoen met diverse lintjes om te knuffelen.
Oh en zijn initialen erop geappliceerd in een oranje/witte ruitjesstof
Een luiermapje. Geheel in stijl met zijn zak voor in de wagen.  
Lichtblauwe wafelstof met een katoenenbondstofje maakt me heel erg zacht en schattig. Een knoopje erop om ervoor te zorgen dat de luiers er niet uitvallen!
Soms is iets een uitdaging, zoals het verzinnen van een muziekdoosje wat geen uiltje is en wel in een dierenkamertje past... Het is een appelmuziekdoosje van vilt geworden. En ik vind hem erg geslaagd!
Voor de fotoshoot moeten we ook 'props' hebben, dus een schattig mutsje gebreid.
 En een baby-kerstman-muts gehaakt!
En t laatste cadeautje is een Tonka-kiepauto. Nostalgie want mn broer had er vroeger ook eentje en zijn zoon moet er ook zeker eentje hebben. Handig: hij is groot zat dus alle andere cadeautjes kunnen er gemakkelijk in!
En bij elk cadeautje heb ik een kaartje gehangen van een baby-hoofdje. Ballon erdoor als speen en een leuke tekst aan de achterkant.
En dit is dan het uiteindelijke resultaat! Supergaaf toch?











Als t goed is, heb je nog 1 cadeautje gemist... Dat is nog een poppie in de kleurtjes van het luiermapje maar die ben ik vergeten op de foto te zetten. Oeps...

Vlindergroetjes, 
Ilse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten