zondag 13 januari 2013

Nieuw: Knuffeldoekjes

Tijd voor weer iets nieuws bij Vlinder.biz: Knuffeldoekjes.
De knuffeldoekjes worden gemaakt van een zachte fleece met een ster of hartje erop geappliceerd van katoen.
Aan de randen van de knuffeldoekjes worden labeltjes bevestigd van lintjes en kantjes in verschillende kleurtjes en structuren.
Handig om in huis te hebben zodat je altijd een cadeautje in huis hebt, mocht er een baby'tje komen kun je altijd met cadeautje op kraamvisite!
Je kunt ook zelf je knuffeldoekje samenstellen! Kies de kleur fleece, de vorm (ster of hartje) en kies welke applicatie je erop wilt! Je kunt kiezen voor een ster of hartje maar ook letters zijn mogelijk. Leuk om de eerste letter van de naam van de baby erop te zetten! Vergeet ook de achterkant niet, daar kunnen we een tweede letter zetten of toch een figuurtje. Kies dus zelf want er zijn veel mogelijkheden!
En omdat ik zo vrolijk word van al die knuffeldoekjes, heb ik ze allemaal op de foto en in mn blog gezet. Kon het niet laten!
Vrolijk toch? Alle kleurtjes fleece, stofjes en lintjes met al die printjes. Er zijn de leukste combinaties te maken en ik vond het dan ook erg lastig om ermee te stoppen en niet meer combi's te maken!

Vind je ze ook leuk? Bestel er ook eentje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten